Friday, October 3, 2014

leaving on a jet plane

ini adalah kali kedua bil, Boy, kena pergi overseas atas sebab kerja.  kali pertama sebelum dia kahwin tahun lepas.   kalau dulu cuma di Austria, tapi kali ni kena pergi ke Switzerland jugak.


so last Saturday kitaorang hantar Boy ke airport.  dah ramai, haruslah meriah  dah macam hantar orang pergi Mekah pulak.  hehe...


walaupun flight pukul 8.15 pm, pukul 4.15 pm kitaorang dah sampai KLIA.  kata mil, takut terlewat dan bimbang terlepas flight.  nampak...!  huhu!!!

renungan seorang bapa

kalau tengok dari time tu, nampak macam lama kan?  tapi kitaorang ni sentiasa penuh dengan idea.  hehe..!  ada je aktiviti yang diisi sementara tunggu Boy masuk ke departure hall.

muka yang wajib ada dalam blog (^_^)

ayat tak boleh blah!  ntah apa lah aktiviti yang boleh dibuat setakat kat airport tu wei!  huhu!!!  apa-apa pun, korang boleh tengoklah dari gambar-gambar yang aku tepek kat entry ni.


lepak-lepak sambil tengok gelagat orang.  tak pun, tengok pemandangan.  lepas tu minum-minum.  dan yang paling wajib sekali, shopping-shopping.  gamat butik tu dengan suara dan telatah kitaorang.
Photo credit to Boy

note:  didoakan semoga semua urusan kerja Boy di sana dipermudahkan Allah.  dan semoga selamat pulang ke tanahair semula nanti.  aamiin.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...