Tuesday, October 7, 2014

aidiladha 2014

assalamualaikum,
agak terlambat, tapi kami tetap ingin mengucapkan selamat hari raya aidiladha kepada semua umat Islam di mana saja anda berada.  walaupun lambat, hari ni masih ada takbir raya lagi kan?  hehe..


semoga kita semua dapat meningkatkan pengorbanan dan menyuburkan lagi keikhlasan.  serta semoga segala amalan dan pengorbanan kita diterima Ilahi.  maaf zahir dan batin dari kami sekeluarga.

*************************


macam biasa, selepas sembahyang raya, kitaorang pergi rumah mil.  kitaorang sampai lebih kurang pukul 1.30 tengahari.  takde orang pun kat rumah mil masa tu.


takde apa nak cerita pun sebenarnya.  tapi dina adalah captured a few moments mssa hari raya tu.  so aku fikir aku tepek je lah gambar-gambar tu kat sini.  biar gambar berbicara...







self reminder ~ bersyukur di saat susah itu mudah, tapi bersyukur di saat senang itu sangat susah...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...