Monday, August 25, 2014

suka duka syawal ~ part ii

raya ketiga kami menuju ke Perak.  ni salah satu dari wajibul trip setiap kali raya.  destinasi kami ialah Taiping.  tapi sebelum sampai Taiping, kitaorang singgah beraya di rumah cousin mr. hubby, Ujie, di Ipoh.


kitaorang bukanlah konvoi pun, tapi memang dah plan nak jumpa kat rumah uji.  so memang ramai dan confirm lah meriah dan havoc.

mr. hubby & Saif

masa baru sampai, kitaorang makan biskut raya.  bila dah menginjak ke dapur, makan roti canai.  lepas tu uji pergi beli nasi biryani pulak.  mak oiii!  kenyang tu der!


lepas habis makan, kitoarang berwefie pulak.  itu kira aktiviti sampingan lah tu.  hehe...  dari Ipoh, kami meneruskan perjalanan ke Taiping.


bersambung...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...