Monday, September 2, 2013

14 & Fabulous!

semalam hari jadi dina.  walaupun dah draft, aku still tak done nak buat entry ni sebab line berukband ni macam @$%&! je semalam.  tension mak nok!!!


birthday girl

anyway, happy birthday to the one & only ~ Dina.  mama & papa doakan semoga Dina dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.   semoga sentiasa di dalam lindungan Allah, diberkati dan dirahmati.  juga, semoga menjadi anak yang solehah.




semalam kami ke TGIF di wangsa walk for the celebration.  birthday girl request nak datang sini on her birthday this year.  request setahun sekali ni memang mr. hubby akan tunaikan.


finance minister  ^_^

before noon, kitaorang keluar rumah and drove towards wangsa walk.  sampai sana, terus tuju ke TGIF.  restoran ni bersebelahan dengan restoran Full House.  bila mr. hubby masuk restoran tu, waiter tu siap bagitau yang mr. hubby was the first patron hari tu.  hehe..!




waiter yang ambik order table kitaorang memang peramah.  very pleasant & informative.  dia siap bagi recommendation apa yang sedap dan kurang enak.  tapi lupa pulak nak tengok tag nama dia semalam.  kalau tak, boleh bagi credit kat dia kat entry ni.


as an honor, birthday girl diberi kebebasan nak order apa yang dia nak.  kalau tak birthday pun, sama jugak sebenarnya.  so dina ordered mushroom soup, Stuff Mushrooms, Tennessee Chicken & Shrimp serta Strawberry Lemonade Slush.

Burrito Bowl

ni cara makan dia

kitaorang yang tak birthday ni pun nak makan jugak.  takkan pandang je birthday girl makan kan?  so mr. hubby ordered Burrito Bowl dan Watermelon Spa.  air apa yang ada ber'spa' bagai tu?  laa... watermelon juice rupanya.  nama dia je yang bikin gempak.  hihihi!!!  ^_^

Parmesan Crusted Chicken Quesadillas

aku pulak ordered Parmesan Crusted Chicken Quesadillas as starter.  yummy!  yang ni memang terbaekk wok!  kalau makan ni as main course pun dah kenyang.  tapi mana aku tau boleh kenyang macam tu.  so aku pun order Mushroom Onion Swiss Burger dan mango juice.

Mushroom Onion Swiss Burger

food kat sini portionnya agak besar.  and we had already eaten the starters sebelum main course sampai.  memang kenyanglah.  each of us tak dapat nak habiskan makanan dengan sempurna.  masing-masing dah tersandar baik je kat kerusi empuk tu.  huhu!

the house master planner  *_*

apa-apa pun, it was a new experience for dina & mr. hubby sebab diaorang belum pernah makan kat TGIF.  dina pun dah request kat mr. hubby nak makan kat situ lagi nanti.  mr. hubby senyum kelat je aku tengok.  hehe... ^_^

note:  mr. hubby, where do you want to celebrate your birthday this year?  i already have in mind where i wanna go next year *wink*


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...