Sunday, June 2, 2013

catatan si boy

kalau hari sabtu biasanya kitaorang lepak di rumah mil, tapi semalam kitaorang lepak kat pavillion je.  "pavilion je?"  ini semua poyo!  huhu!!!  ini semua gara-gara adik ipar aku i.e. si Boy yang teringin sangat nak makan kat Tony Roma's.  "dah lama tak makan.  sampai termimpi-mimpi," katanya.


boy baru balik dari Austria sebab dihantar bekerja kat sana hampir dua bulan.  kalau ikut plan asal, boy sepatutnya balik hari ni.  tapi ahad lepas dia dah muncul!  memang surprise kitaorang.  bebudak ni memang suka buat orang-orang tua terkejut kan?  nasib baik Miss Qee tak sakit jantung.  hehe..!


so semalam kitaorang pun lunch kat tony roma's.  mil pun ada sekali.  and boy ordered his favourite dish ~ rib.  sorrylah, takde ambik gambar makanan.  ramai orang kat situ.  kang orang ingat aku psycho ^_^  lepas makan, kitaorang pergi shopping pulak.  tapi window shopping je lah, tengok tingkap butik yang cantik-cantik  :)  mak tak mampu nok...!



anyway, boy ada bagi souvenir from austria.  terima kasih banyak-banyak for the gift ya.  i really, really like it Bro!  also, thank you for the chocolates too.

oh, by the way Bro, i don't need the extension chain.  not at the moment  ^_^


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...