Sunday, April 21, 2013

selamat hari jadi Abah

tahun ni, birthday fil jatuh pada hari Jumaat, 19hb April.  so semalam adik-beradik mr. hubby + anak buah  berkumpul di rumah mil to celebrate.


to Abah, selamat hari jadi.  semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, dikurniakan kesihatan yang baik dan dirahmati Allah selalu.


selain makan tengahari dengan lauk-pauk yang sedap-sedap seperti ikan masak lemak cili padi, sambal tauhu, ayam masak lada hitam, tempe + ikan bilis goreng, mil jugak ada masak mee sup.


selain kek coklat sebagai acara memotong kek, ada jugak sate ayam + daging + perut + kambing serta buah-buahan sebagai makanan tambahan.

Qaseh & Qiesya

apa-apa pun, event semalam memang meriah.  ada di antara kitaorang ni yang dah lama tak jumpa.  berbulan-bulan!  so there were a lot to catch up.

Qiesya

dah lama tak jumpa budak kecik kat atas ni.  dah besar dah dia.  bila disuruh buat 'peace', macam tu lah dia buat.

thank you to mil & fil.  may Allah bless you both.  and we feel blessed too...


2 comments:

  1. makkk aiii.. terliuq mak nengok cake tu.. hehehee.. sorry bangat tak dapat join, mak dah x larat nak carry the perut nok..!!

    eh! Apesal lah anak aku si adam tu tak berbaju.. uhuuu.. siann...

    Anyway, ai ada dgr story mory the 'penghijrahan' CONGRATZ! jgn lupe yer, beli ngan mak..

    muahhahaaaaaa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. luvelymummy,
      tau tu kamu dah tak larat. bolehlah dimaafkan ^_^

      kek tu memang sodap. kalau tak silap, LD ada bawak balik hari tu. dapat rasa tak?

      masa akak sampai, si adam dah memang macam tu gayanya. *AnakSapaLahTu* hehe..

      alhamdulillah. doakan semoga penghijrahan ini berkekalan dan diberkati. amin.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...