Thursday, November 15, 2012

cuti lagi

assalamualaikum,
salam maal hijrah diucapkan kepada semua teman-teman.  semoga maal hijrah tahun ini memberi  sedikit anjakan paradigma dalam diri kita supaya menjadi lebih baik dari tahun sebelumnya, insya'allah.  ini peringatan untuk diri sendiri sebenarnya, bukan untuk korang tau!  hehe...

so buat apa cuti hari ni?  kalau ambik cuti panjang, boleh pergi jalan-jalan kan?  kitaorang tak ambik cuti.  cuti yang berselang-seli ni rasa seronok nak pergi kerja.  jalan tak jam, so kurang stress.  since hari ni cuti, pagi dah masak breakfast.  so apa kata petang bagi mama berehat pulak ya!  *wink*


rasa macam dah agak lama tak pergi ampang point.  dina pulak nak beli novel sebab nak isi masa lapang sempena cuti sekolah yang panjang ni.  "boring..!", katanya.

sampai ampang point terus ke kedai buku Popular.  sambil dina pilih novel, aku sempat rembat satu magazine.  nasib baik finance minister approved.  hehe..


dah alang-alang lalu depan Cupcake Chic, apa kata kita beli sikit buat menambah lemak yang sedia ada ni?  huhu!!!

sebelum balik, kita makan dulu!  dina nak makan kat Nando's.  finance minister agreed je.  aku?  aku ikut suami.  huk, huk!


masa kitaorang masuk restoran tu, takde sorang customer pun.  a few minutes after that baru ada orang datang.  korang pernah tak alami macam tu?  kita macam pembawa rezeki kan?  perasan!  ^_^


anyway, dina ordered 1/4 chicken with chips and coleslaw as sides, and Sparkling Apple for drinks.


i ordered chicken + mushroom soup, chicken breast fillet burger with garlic breads for sides, and ice lemon tea.


mr. hubby just ordered veggie wrap.  for drinks dia share dengan aku sebab ice lemon tea tu boleh refill patpuluh kali  ^_^

dina, any suggestion for outing this weekend?  :)


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...