Sunday, September 9, 2012

suasana hari raya

kalau masa bulan puasa hari tu buat julung kalinya CIB adakan iftar gathering, untuk raya ni pun sama jugak.  buat julung kalinya juga, diadakan CIB hari raya gathering.

ketupat palas, rendang daging & dendeng

it was held last monday.  konsepnya pot-luck.  so each muslim in the dept will bring food for the occassion.  either home-cooked or ordered.  kalau tak tau nak bagi apa, boleh contribute cash.  and the invitees ~ whole staff at 24th floor.

orang kuat  ^_^

aku, k. maliz, k. siti & adelin share bagi contribution.  terima kasih to k. siti dan adelin yang bersusah-payah tolong beli bahulu kemboja, apam polka-dot dan sambal ikan bilis.  then kitaorang order bee hoon kat 7th floor.

apam polka-dot to comel kan?  ^_^


pada awalnya, response untuk event tu nampak macam suam-suam kuku je.  syyy... ada sikit konflik di situ :(  tapi on the day itself, surprisingly, punyalah banyak makanan.  in fact, it was a blast!

from left:  MD-CIB, En. Saifuddin, GMD & En. Khamarul

walaupun ada a few key-persons in CIB yang cuti minggu lepas, tapi MD-CIB, GMD & CRO turut hadir memeriahkan majlis.



food memang banyaklah.  tak done nak ambik gambar semua!  menu yang takde dalam list pun ada, macam nasi lemak.  masih panas lagi masa kitaorang makan tu.  memang best!

carrot cake & puding nenas

anyway, thank you to encik saifuddin & encik khamarul yang sekali lagi bertindak sebagai  perancang majlis serta memastikan ia berjalan dengan lancar & meriah.  dah macam pengacara majlis pulak ayat aku ni.  ada bakat ke?  hehe...

from left:  k. maliz, me, k. siti & lina

in conclusion, majlis tu boleh dikatakan berjaya.  we did receive thank you and appreciation notes from the MD-CIB and GMD.  last but not least, thank you to everyone who has participated, cooperated & contributed.

MD-CIB suggest untuk adakan majlis macam tu for every festival.  boleh ke?  ;)


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...