Sunday, April 22, 2012

post untuk Abah

seperti biasa, every saturday kitaorang akan berkumpul di rumah mil kat cheras.  tapi semalam kitaorang tak berkumpul di sana.  masih di cheras, tapi kali ni di tasik permaisuri untuk meraikan birthday fil yang jatuh pada khamis lepas.


selamat ulangtahun Abah.  semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan sentiasa di dalam lindunganNya.  masih belum terlambat lagi kan abah?  ^_^


we decided to have dinner at Restoran Ikan Bakar Bellamy.   dah nama restoran ikan bakar, maka nya makan ikan lah kan?


but this time i didn't take any food photo.  gambar cake birthday ni adalah satu-satunya gambar makanan yang aku captured semalam.  tak percaya?

Zamry, Yeen & Qisya

kanak-kanak riang ~ Hakeem & Dina

buat masa ni, cukup-cukuplah post dengan gambar makanan.  naik lebam asyik tengok gambar makanan je dalam blog ni  :)

Razman {camera-shy}, Nayli & Leez

siapakah yang memakai beret itu???

tapi aku sempatlah ambik gambar a few attendees to the event.  macamlah ramai sangat attendees.  hehe..!

with my partner-in-crime ~ Qila

by the way, entry ni khas untuk yang diraikan iaitu abah.  so gambar abah, cake & venue je yang ada color.  yang lain-lain hitam-putih ok?  i'm sorry!

note:  qila, are we psychics?  hahaha!  lol!


2 comments:

  1. Hahaha! Tu lah kan? Mcm brjanji je. Br lah geng belang :p


    Pstttt... Bila nak buat crime baru lagi? Huehuehue.

    ReplyDelete
    Replies
    1. MissQee,
      geng belang? hahaha! sesuai lah tu, kata criminal kan? lol!

      psstt...! crime tak boleh bagitau kat sini. nanti kena tangkap. tunggu... :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...