Friday, April 27, 2012

neverending story

lately ni, nak kata busy tak jugak.  bersenang-senang pun tak jugak.  yang sedang-sedang je lah.   cerita banyak-banyak kang, ada pulak yang mengumpat kan?  ;)

entry ni aku dah simpan sebagai draft sejak bulan lepas lagi.  so biarlah aku share ngan korang gambar-gambar yang ada dalam handphone aku ni.  sekurang-kurangnya ada gak catatan sebagai kenangan.


ni gambar di salah satu jalan di putrajaya.  it was taken sometime last year masa aku pergi cib team building tu.  aku tertarik nak ambik gambar ni sebab lampu jalannya agak unik.  nampak tak?

do you recognize the girl in yellow?

dalam entry yang rojak macam ni, tak sah kalau takde gambar toilet kan?  huhu..!  di atas ni gambar toilet di starhill.  it was taken when we celebrated mr. hubby's birthday last year.

Lembah Anai

my mind is still fresh with the memories in padang.  tak sabar rasanya nak ke sana lagi.  tapi tak tau lah bila.  gambar di atas adalah pemandangan di kawasan sekitar lembah anai.  dan di bawah pulak adalah pintu gerbang istana besar pagaruyung.


photo below was taken at the AKLEH highway.  mr. hubby kata pemandangan waktu tu cantik, so aku pun terus snap and capture the moment.  hari-hari lalu kat sini masa nak pergi kerja tak nampak cantik pun.  the sun sure made the difference.


on 17th march, we went to my cousin's wedding in port dickson.  disebabkan kami sampai sedikit awal, telah bersiar-siar di pekan pd dan tersinggah di sini...


memasing sempat rembat satu barang tiap seorang, termasuklah ayah.  gambar cousin kahwin?  tak sempat nak ambik.  sibuk berborak dengan waghih-waghih.  hehe..  ko memang hampeh!


usually kalau ke pd, we went straight to the point/meeting place.  memang takkan lalu di pekan pd.  so bila berpeluang bersiar-siar kat situ, memang nampak perubahan.  lebih teratur, lebih bersih dan lebih happening.

on 1st april, we went to another wedding.  Yan, anak jiran sebelah rumah yang kahwin.  it was held at Dewan Merak Kayangan, Felda.


masa parents kitaorang sama-sama pindah ke sini dulu, dia kecik lagi.  belum sekolah pun.  now the little boy has grown-up.  dah kahwin dah pun dia.


selamat pengantin baru diucapkan kepada Yan & Tiara.  semoga berkekalan hingga ke akhir hayat.  gambar pengantin?  errr...  i'm sorry!


on the 8th of april, kitaorang ke Auditorium Felcra di Jalan Rejang pulak.  di situ diadakan Majlis Anugerah Cemerlang UPSRA 2011 bagi Parlimen Setiawangsa.

with bffs from left:  Arifah, Husna, Atiqah & dina

majlis itu diadakan untuk meraikan pelajar-pelajar yang mendapat 6A ke atas pada upsra tahun lalu.  suka nya dina dapat jumpa bffs.  buat-buat lupa je yang kitaorang ada kat belakang memerhatikan dia!


masa nak balik pun kena panggil dia sampai tiga kali.  tak habis-habis berborak.  maklumlah, masing-masing tak sama sekolah lagi. 

still have loads of photos in my hand phone.  next random story ya. :)


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...