Monday, December 5, 2011

bakasyon sa Pilipinas - part III

lepas berehat, petang tu kitaorang keluar lagi.  pergi Greenbelt lagi.  sebab utama, nak ambik gambar kat Greenbelt Park.  semalam tak sempat sebab pukul 6 petang kat sini dah gelap.

Greenbelt Park
Photo credit to Jovie Naval, TrekLens

tapi kitaorang takde lah pergi ke seluruh park tu.  park tu besar, dikelilingi oleh greenbelt 1-5.  tapi kitaorang sampai setakat kat Greenbelt 5 je.  kat park tu pulak ada chapel.  so hari ahad memang ramai lah orang berkumpul for mass.  tu yang sanggup nak redah tu.

Greenbelt Park

lepas ambik gambar, cuci mata kat greenbelt 5.  greenbelt ni kalau ikut standard kita kat sini, macam klcc lah.  here you can find Tory Burch boutique, the one & only boutique in south east asia.  itu yang aku tau lah.  mungkin ada lagi brands yang lain kot.

Greenbelt

from there, we headed to Rustan's Dept Store, which is considered as the country's most prestigious retailer.  tak beli apa pun, just window shopping je.  then kitaorang pergi rustan's supermarket sebab nak tapau food dari Kashmirshwarma nya sedap!

Makati Avenue

balik ke ascott tak sesat lagi dah.  dah pandai!  ^_^

bersambung...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...