Monday, October 17, 2011

13 wonderful years

hari ni aku & mr. hubby saja-saja je ambik half-day leave.  sambil tu, nak habiskan cuti jugak.  kenapa?  saja je, just spending quality time alone together.  *ehem..ehem*
 

since mr. hubby fetched me at the office, aku planned nak bawak dia pergi lunch kat tempat yang biasa aku pergi with my colleagues ~ sisters kitchen.  restoran tu biasa-biasa je ~ mak tak mampu nok!  lagipun, kitaorang tak pernah keluar lunch sama-sama during office hours, so inilah masanya.  kan??


sejak restoran tu buat renovation sebelum puasa hari tu, aku tak pernah pergi lagi.  food kat restoran tu memang sedap.  tapi decorationnya nampak 'lemau' walaupun ramai customers.  tapi bila sampai situ hari ni, nampak menarik.  ya lah, dulu mana ada chandelier bagai.  sekarang ni baru lah bercahaya sikit.  classy!


"abang, thank you for everything you've done to make our life together such a very happy one."
~ with love on our anniversary ~


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...