Friday, September 16, 2011

fuh! lega...

kan?  bila anak yang exam, parents yang gabra lebih.  biasa lah tu.  tu dah jadi macam culture kat malaysia ni.  to all ibu-ibu, bapak-bapak yang ada anak ambik UPSR, we're in the same boat!

dina punyalah relieved bila upsr habis semalam.  "dah tak payah baca buku.  dan tak payah pergi tiusyen lagi", katanya.  memanglah happy tak hengat, tapi resultnya entah lah.


aku & mr. hubby tak tau nak expect result yang macam mana.  we know her level of capability.  jika lulus ~ alhamdulillah.  but if the result is flying colors ~ it's a bonus and we're thousand times grateful.

however, she has to go through another exam which is UPSRA.  exam ni upsr versi sekolah agama.  it will be held sometime in october.  jika upsr cuma 5 subjek, tapi upsra pulak 9 subjek.  and we think that's huge!


anyway, doa mama & papa semoga dina berjaya di dalam kedua-dua exam.  paling penting, berjaya dunia & akhirat.  we love you.


4 comments:

  1. uhuuhuuu.. asal aku lak yg nerbes bile bace n3 nie.. heeeiikk.. cm aku lak yg nak ambik exam.. ahhhaa....

    Doa ibu bapa adalah yang terbaik untuk anak2.. uuwwaaa... nak sambung kesat air mata jap..!! uuuuwwwaaa...

    sooo...sweeettt..!!

    ReplyDelete
  2. luvelymummy,
    time Adam & Qaseh sok dah takde upsr lagi. kurang sikit lah nerbes ko :)

    ReplyDelete
  3. mama.. Adam & Aceh dh tukau name FARREN & DELISHA..coz aritu register school adam, teacher dia nak panggil ngan name tu.. ahhaaakkss..!!

    ReplyDelete
  4. pergghhh!!!
    glamor nama anak buah en. azahari ni.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...