Monday, June 13, 2011

trip to Pavillion

plan asal nak ke pavillion semalam sebab nak terminate line broadband DiGi.  sesampai je kat sana, aku tengok dah takde digi service centre.  dah digantikan dengan Celcom.  aduyai... hampeh!


alang-alang dah sampai pavillion, takkan nak balik kot?  ^_^  bukan selalu dapat pergi sana.  last sekali kitaorang ke sini was in april.  the reason being that mr. hubby kurang suka, he prefers suria klcc.  kenapa?  "everything under the sun," katanya.  tapi sebelum shopping kena makan dulu.  starving giler!  dah sah-sah kitaorang tak breakfast pagi tu.  mr. hubby suggested kitaorang cuba restoran jepun, Pepper Lunch.



from the name of the restaurant, it gives the idea apa jenis makanan yang ada kat situ.  for further details, korang boleh lah tengok kat sini.  mr. hubby makan Salmon Pepper Rice.  nampak macam makanan korea ~ bibimbap but without the vege.  tapi bila dah digaul-gaul kan as per instruction, dah jadi nasi goreng.


aku & dina pulak makan Seafood Aglio Olio.  makanan ni walau digaul macam mana sekali pun, either ikut instruction kat tv, atau kat kertas pembalut pan tu, ia tetap seafood spaghetti goreng, ok  :)  namanya je yang canggih.  makanan ni semua memang lah pedas sebab ada pepper.  tapi on each table ada diletakkan honeyed brown sause, garlic soy sauce, salt & pepper (again?) to suit our taste bud.


lepas makan apa lagi  :) :) :)  selalu kalau pergi pavillion, aku suka masuk parkson sebab boleh collect Bonuslink points.  kalau tak collect point pun, boleh dapat discount atau waive parking fee since i'm an Elite cardholder.  so kitaorang ke parkson, tapi ikut haluan masing-masing.  mr. hubby pergi men's dept, aku & dina pergi semua depts except men's.  we met again after one hour.  hu..hu...

shopping is definitely the best therapy!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...