Sunday, June 19, 2011

Emilyn Cotton

hari rabu kelmarin, mr. hubby dapat jemputan ke boutique opening.  jemputan datangnya dari kawan lama mr. hubby, Puan Fairous.  the event was on saturday, 18.6.2011 from 2.30 - 5.00 p.m. @ Maju Junction Mall.

door gift ~ a shawl

butik ni menjual kain-kain cotton untuk baju kurung.  sebelum pergi dah ingat dah nak ambik gambar.  bukan setakat butik nya je, kalau boleh nak bergambar dengan ownernya sekali.  tapi bila dah melihat banyak kain cotton yang cantik-cantik, langsung terlupa.  mana taknya, rambang mata beb!

at the moment, baju kurung cotton yang aku ada adalah ole-ole dari arwah mak masa pergi Mekah tahun 2005.  sejak tu, aku tak pernah beli kain cotton.  so semalam dapatlah rembat dua pasang, ikhsan dari mr. hubby.  yobo, goma wo.  saranghe!



Puan Fairous, thank you for inviting.  terima kasih jugak di atas layanan mesra & food yang sedap-sedap  ^_^  anybody yang berminat nak dapatkan kain cotton yang berkualiti, bolehlah ke Bjuti Boutique di ground floor, maju junction.  Emilyn Cotton is located inside the boutique ~ ini bukan iklan berbayar ok  hu..hu...

did i mention black & navy blue are my favorite colors?


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...