Sunday, June 12, 2011

Ida & Razlan

walaupun kitaorang kat office dah buat collection for ida, i still attended ida's wedding kat Bandar Tasik Selatan semalam.  kitaorang sampai awal jugaklah, lebih kurang 12.40 p.m.


lepas makan, aku & dina masuk ke rumah nak jumpa pengantin.  cantiknya ida!  dia berpakaian serba biru.  aku tanya ida ada tak budak office yang dah datang.  dia kata takde.  lagipun masih awal.  so makna nya kai shin belum sampai lagi lah sebab dia wakil kitaorang bawak hadiah  he..he..  



sebagai kenang-kenangan, aku nak lah ambik gambar dengan pengantin.  sekali azlinah datang daa..!  jadi nya, meriah lah sikit kat bilik pengantin tu dengan suara kitaorang  ^_^.  lepas ambik gambar, kitaorang terus balik.  since azlinah baru sampai, dia & family pergi ke meja makan.

to ida & razlan, selamat pengantin baru.  semoga kekal hingga ke akhir hayat.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...