Monday, May 2, 2011

my first reunion...

setahu aku, reunion ni was planned since last year.  tapi tak jadi-jadi lagi.  so selepas plan for a few months this year, hari yang ditunggu pun tiba.  as agreed by everyone, here goes:  event ~ Convent Buddies '90 Reunion.  tarikh ~ 1 May 2011.  masa ~ 3.00 to 6.00 p.m.  venue ~ A&W seremban.


kali akhir aku jumpa member-member sekolah was 1990.  only a few je yang aku ada jumpa sejak habis sekolah dulu.  itu pun masa diaorang attended my wedding, or i attended their weddings.  or else, terjumpa di mana-mana tempat yang ada kat planet ni.

from left:  Ezlin, Mozi, Khatijah & Khas

by the way, ini bukanlah reunion yang pertama.  dah pernah dibuat dah sebelum ni.  kalau tak silap aku, tahun 2008 kot.  aku je yang tak tau.  anyway, for yesterday's reunion, ramai tak dapat datang.  some had already have prior family plans since it's a long weekend.  anyway, dapat jumpa yang beberapa kerat tu pun jadi lah.

clockwise from left:  Ezlin, Khas, Azah & Hirda

those attended were Mimi Sofia, Azah Suhaila, Hirdawati, Khasrina, Khatijah, Mozita Azura, Noor Ezlin and me.  8 kerat je yang datang :(  takpe lah, maybe next time.  itu pun kalau panjang umur.  walaupun cuma 8 orang, havoc gak a&w tu dengan suara kitaorang.  ^_^

from left:  me, Hirda & Azah

we did catch up a lot of things.  bertukar-tukar nombor telefon dan ambik gambar macam tak hengat dunia.  maintain tak kitaorang after 20 years?  hu..hu...!  mostly cerita zaman sekolah dulu lah, pasal cikgu-cikgu dan kawan-kawan.  banyak kenangan di convent tu walaupun sekolah tu dah pupus.

Puan Presiden balik paling awal

belum pukul 6 lagi, mimi dah nak balik.  maaf dong, supirnya sudah sampei!  tak sempat nak ambik gambar dengan dia.  insya'allah, next time kalau buat reunion , kita buat kat kl pulak ya puan-puan :)

we should do this more often...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...