Thursday, March 17, 2011

surprise...!!!!!

this entry is kind of late.  anyway, last saturday was mother-in-law's {mil} birthday.  mr. hubby & siblings ada plan baik punyer.  plan apa?  plan nya ialah supaya sorang pun tak wish happy birthday kat mil.  since boy tinggal dengan mil, nak tak nak dia 'terpaksa' wish jugak.

from right:  MIL, Yeen & Zam

according to boy, mil bengang & hangin satu badan sepanjang hari sebab 4 out of her 6 children tak call dan wish kat dia.  merajuk tu weh!  bukan biasa punya rajuk, merajuk tahap dewa dah.  sadis betul rancangan ni kan?  hu..hu..

from right:  Qila, Boy, Azrul & Leez

pursuant to the plan, in the evening yeen bagitau mil nak belanja makan sempena birthday dia.  mil siap mengadu kat boy cuma yeen & zam je yang ingat birthday dia.  he..he..  kita lihat siapa yang kena..!

from right:  Dina, Nayli, Rayyan, Sister & Hakeem

bila sampai kat little penang cafe klcc, mil punyalah terkejut sebab semua anak, menantu dan cucu ada kat situ.  kan aku dah cakap kitaorang plan baik punyer?  dari hangin satu badan dah jadi sebak pulak.  tangkap nangis!  tapi lepas tu happy sebab dapat presents.  hi..hi...

from right:  Aida, MIL, Azrul, Qaseh & Adam

meriah betul little penang cafe disebabkan kitaorang.  dah lah restaurant tu sentiasa penuh, lagi gamat jadi nya.  semua order f&b ikut citarasa masing-masing.  food ok, not bad.  my rating for little penang cafe would be 6.5/10.  boleh macam tu?

from right:  Dina, Mr. Hubby, MIL & me

sesi bergambar kitaorang jangan cakap lah, mengalahkan model ok?  macam-macam pose ada, duduk, berdiri, bercangkung, berbaring, 18sx siap segala.  tak cukup kat dalam restaurant, kat luar pun jadi jugak.

happy birthday to you...!!!

for cake cutting session, organizer beli red velvet cake.  very nice & moist, but slightly sweet.  jangan marah qila!  ^_^  since ada lagi balance cake, dapat lah kitaorang bawak balik sorang sikit.


last but not least, selamat menyambut hari jadi mak.  semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.  amin...!

first time pergi klcc waktu malam.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...