Monday, November 1, 2010

just leave if you don't like it

it's been a month since i undergone the surgery.  so now i'm still on mc.  lagi 2 isnin baru kerja.  aik!  lain macam je bunyinya.  he..he... 

as you all read this blog, korang akan dengar lagu from my favourite playlist kan?  aku nak lah survey kalau-kalau sesapa boleh bagi pendapat yang jujur.  is it ok to have songs played in your blog?  korang rasa mengganggu ke?  pada aku, takde masalah langsung.

aku tanya ni pun sebab a few months back ada seorang 'Guest' tinggal comment in my shoutbox.  nak tau apa dia kata?  katanya... "Pls do not embed music into your blog, it is not attractive.  On the contrary, it's annoying".  lu sapa?  apa kes?  ini blog gua, bukan blog lu.  mula lah hangin satu badan.  suka hati aku lah.  kalau tak suka, boleh blah! 

Photo courtesy from Brass Menagerie

on the contrary, ada aku kisah?  bukan lah nak kata blog aku ni bagus.  tapi pada pendapat aku, setiap blogger tentu sedaya upaya nak buat blog dia menarik & tertarik untuk dibaca kan?  taruh gambar, letak button, embed music dan segala macam widget yang ada.  tu kira usaha gak tu selain dari entry yang bagus.  tak gitu?

aku memang suka blog yang ada lagu.  tak terganggu pun, sambil baca blog ada hiburan untuk halwa telinga.  yang penting, focus on your reading.  yang musykilnya, bila baca buku untuk exam, reti pulak nak pakai walkman, iPod, mp3 segala.  tak mengganggu pulak!  tapi kalau memang dah tak boleh sangat, just mute the sound.  bukan susah pon!

suka lagu 'Everything' from Michael Buble.

2 comments:

  1. fuyooo...??!! tengah mengganas nie.. takoottt..!! Sapa yang brani bg komen kat akak cmtu.. brani sunggoh ckp beras aku cmtu..?!! Kak tye dia KO ADO..??!!

    ReplyDelete
  2. luvelymummy,
    dia tak brani lah tu, tak tinggal kan link pun. tau takut! ada aku kesah?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...