Thursday, September 9, 2010

syawal datang lagi

esok dah nak raya, menandakan genap sebulan kita berpuasa ~ tapi this line khusus untuk lelaki lah ye..he..he...  persiapan untuk raya tahun ni cukup sederhana.  baju raya for each of us just enough till 3rd day of raya.  lepas tu masing-masing dah tukar uniform i.e. pants/shorts & t-shirt.  glamour time raya je nyah!

here, we would like to wish all family members, friends, bloggers, silent readers serta sesapa yang mengenali kami dengan ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri.  also, maaf zahir & batin for any hurt feelings & wrongdoings.  we're not perfect, are we?


for those who are travelling back to kampung, have a safe journey.  insya'allah, kita jumpa nanti.  ..kini tiba masanya hati gembira dihari raya, bertemu sanak dan saudara bermaaf-maafan dengan keikhlasan...

by the way, banyak ke beli kuih tunjuk?  hua..hua..hua..!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...