Thursday, September 16, 2010

girls' best friend

raya tahun ni macam raya tahun yang lepas-lepas jugak.  1st and 2nd day raya balik NS.  both days tak overnight pun, pergi pagi balik petang.  macam pergi kerja.  raya tahun ni aku & hubby cuti panjang, so adalah masa kalau nak beraya dan ronda-ronda KL sambil menghabiskan cuti.

cuti lama-lama ni boring gak kalau takde aktiviti.  tapi nak pergi kerja punyalah malazzz.  bila tak pergi kerja, kurang berfikir.  bila kurang berfikir, otak boleh jadi tepu beb!  atau memang aku yang slow?  he..he...  tapi bila tang shopping, akak memang cerrgass!  1,2,3 lets go!!!

apa yang diidam, dah dapat...

Photo courtesy from Leather Handbags Blog


apa yang diimpi, dah beli...

Photo courtesy from Zappos.com


 yang takde dalam list pun, akak rembat gak.  hu..hu...

Photo courtesy from stylehive

errr, can we start the cycle again?  :)  now, i'm dreaming of bayswater ~ patent leather, if possible.  tak sanggup nak tengok bila boss pakai bag ni.  meroyan!  hi..hi...  bila lah agaknya boleh dapat?  2 tahun lagi?  insya'allah, kalau panjang umur.

Photo courtesy from Leather Handbags Blog

"This black leather Mulberry Bayswater bag is an absolute classic and is a staple piece for your wardrobe.  Its a must have!  The black mulberry bayswater is super elegant and can be worn day and night with any outfit for any ocassion. Probably one of the most popular and famous bags out there.  This bag is the IT bag and seems to never go out of fashion." ~ Leather Handbags Blog

entry kali ni bukan bermaksud aku nak SBRB ~ sombong -bongkak-riak-berlagak.  it's just for fun & sharing.  takde kena-mengena dengan yang hidup atau yang telah meninggal dunia.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...