Sunday, July 11, 2010

Team Edward

aku ingat lagi masa maliz bagitau dia nak tengok Twilight kat theatre dua tahun dulu.  teringin sangat dia nak tengok.  tapi aku tak minat.  pada aku, ntah apa-apa lah cerita tu.  nak-nak bila aku tengok gambar promosi filem tu, apasal vampire tu duduk kat atas pokok.  tak faham!  lagi satu, den tak kona pelakon eh!  tak terlintas langsung nak pergi tengok.  aku cakap kat maliz tunggu je lah keluar kat tv.  tak pun beli cd je.

Photo courtesy from StephenieMeyer.com

then last year, before New Moon premiered, astro ada tayang twilight kat tv.  it was like pre-premiere kat malaysia lah.  banyak kali gak astro dok ulang cerita tu.  yang herannya, aku tak pernah miss.  dan ntah camana, aku boleh terjatuh cinta kat cerita tu  ~ sebenarnya kat Edward Cullen.  hu..hu...!  edward cullen ya, bukan Robert Pattinson.  i even watched new moon at the theatre!

Photo courtesy from StephenieMeyer.com

now the third installation of the twilight saga - Eclipse already shown in theatre since last thursday.  ada plan nak tengok, tapi tak tau bila nak pergi.  dina and my nieces - Baby & Nelly dah tak sabar lagi.  maklumlah, semuanya peminat Rob Patts yang tegar.  kalau takde aral melintang, mungkin next sunday kot, insya'allah.

Photo courtesy from CafePress.com

esok True Blood season 3 start kat HBO.  which one is better?

2 comments:

  1. yg 3rd punya best dr 2nd yg lameeeeeeeeee tuuu.. hehehe... but still the 1st one la yg best ;)

    ReplyDelete
  2. ya ke? wajib tengok ni. by the way, tru blood start next monday lah, bukan semalam. teruja suda..!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...