Sunday, July 18, 2010

Cold. Dead. Sparkly.

selepas lebih seminggu kat pawagam, baru petang tadi dapat tengok Eclipse.  kitaorang pergi tengok kat Wangsa Walk je sebab malas nak masuk town.  bawak my nieces, Baby & Nelly ikut sekali.  my hubby tak ikut, "tak minat," katanya.

Photo courtesy rom www.accesshollywood.com

to conclude, in my opinion, aku memang puas hati.  i like!  however, Twilight is still the best.  walaupun dialognya adakala agak melodrama, tapi ada gak antara bait-bait dialog tu yang buat satu panggung ketawa.  love story tak terlalu meleret-leret.  action pun ada.  syok tengok bila the cullens & the wolf pack bergabung melawan the new breed of vampires.  but the best part of all, aku semakin addicted to Edward Cullen!  perghh... cair beb!

Photo courtesy of www.fanpop.com

aku tak minat rob patz, but i really like his character as edward.  it's so surreal.  you can't help but falling for him.  look into his eyes, then you know what i mean.  romantik gila!  ermm... mesti ada orang kata aku ni dah pangkat makcik-makcik, ada hati nak minat anak ikan macam dia tu kan?  ah..!  pedulik kan.  ada aku kisah?  mak ada perasaan, nyah!  hu..hu..!

"I promise to love you forever - every single day of forever" ~ Edward Cullen

2 comments:

  1. i told u the third one is better kan?
    ngeh3..
    but very touching bila edward x dpt panas kan bdn bella ;(

    ReplyDelete
  2. Memang best lah. rasa macam nak pergi tengok lagi. care to join me? he..he..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...