Wednesday, March 17, 2010

what's next?

walaweiii!!!  cerita Dalja's Spring baru je habis semalam.  senja tadi, cerita Jolly Widows pulak dah tamat after 155 episodes.  nak tengok cerita apa pulak ya lepas ni?  daily drama memang panjang, mostly more than 100 episodes.  tapi selalunya di awal cerita agak slow & lem sikit lah.  time tu malas nak tengok.  agak-agak dah separuh perjalanan baru I follow!

mini series ok kalau tengok dari mula.  di awal cerita selalunya dah best dah.  lagipun tak panjang, approximately 16-25 episod je.  tapi tadi tengok info kat tv, replacement for Dalja's Spring tak best lah.  baca sinopsis pun dah tau.  boring!!!

la ni tengah tunggu pukul 10.  nak tengok Glee.  ok gak cerita tu, musical series.  it won 3 awards at the Golden Globe.  one of them was Best Television Series - Musical or Comedy.  ada yang follow tak?  paling best bila Mr. Schuester menari.  pergh!!!  class beb!


sorry, gotta go.  Glee dah start!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...