Sunday, March 21, 2010

Shireen Salleh

among staff Banking kat tingkat 24, BAG, ada sesapa yang masih kenal dengan wanita yang bernama seperti di atas tu?  when Shireen joined the Bank, she was single & i was already there.  when she left the Bank, i was there and still am.  sigh...!

tapi Shireen tak lama kat Bank.  after she got married (which I did attend in Sheraton Subang & still keep the guest's gift) she resigned & followed her husband.  if i'm not wrong, husband dia kena transferred to East Malaysia.  then, a few times she dropped by at the Bank, jumpa kitaorang to catch things up & at the same time showed her baby to us.  we did communicate through email.  tapi dah lama-lama tu terus takde berita.  mungkin masing-masing sibuk agaknya.  langsung lost contact sampai lah sekarang.

semalam saja-saja je tengok other people's blogs.  sambil tu cari idea so that my blog becomes more interesting.  from one blog to another, i found this one blog by Kak Teh who resides in UK.  kalau tengok dari gambar & story in her blog, i didn't really recognize the lady in the middle ("LITM"). 

Photo courtesy from http://kakteh.blogspot.com/

from that blog, i clicked LITM punya blog pulak.  nama blog dia FASH.  bukannya apa, saja nak tengok apa yang best sebab Kak Teh tu dok compliment baik punya kat blog FASH ni.  baca punya baca, the name FASH derived from a partnership between two friends - Zalifah & Shireen.  tapi yang buat lebih menarik & tertarik tu sebab nama dia Shireen Salleh.  eh, macam familiar je.  baca lagi.  ada banyak gambar that lady yang buat aku semakin hilang akal.  tak puas hati, aku hantar message through the shoutmix chat.  pagi ni dia reply.  betul lah itu Shireen Salleh.  now dia ada kat London, active with e-biz.  tak sangka akhirnya kitaorang boleh jumpa jugak kat alam siber ni.

Photo courtesy from http://fashies.blogspot.com/

well, knowing Shireen, i would say she is a friendly person.  walaupun berasal dari family yang 'ada-ada', she's very humble.  takde lah nak pilih bulu bila nak berkawan.  tapi itu dulu lah, tak tau lah sekarang...

Note:  Shireen, wherever you're, may you succeed.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...