Monday, February 1, 2010

2010

selamat menyambut tahun baru.  sorry, terlambat sikit nak wish.  terlambat sikit apa nye, dah terlambat sebulan dah ni.  hari ni pun dah 1 Feb 2010.  cepat betul masa berlalu kan?  by the way, selamat bercuti kepada yang bekerja di KL, Putrajaya & Labuan.  syoknya cuti!

selalu bila termenung sorang-sorang, suka imbas balik apa yang berlaku tahun lepas pada tarikh ni.  tak pun tahun sebelum tu ke, atau tahun sebelum tu lagi.  1 feb tahun lepas takde apa yang menarik.  tapi 1 Feb 2008 kami sekeluarga bercuti ke Hong Kong.  dan pada tahun itu, di saat ini, di waktu ini, kami sedang bersuka ria di HK Disneyland.  tak sangka akhirnya dapat jugak menjejakkan kaki di disneyland.  perkataan disneyland tu sendiri terlalu gah rasanya.  tu yang rasa antara percaya dan tidak bila berada kat taman tema tu.


it was a week before chinese new year.  that's why mickey & minnie pakai baju raya warna merah.  masa tu memang sejuk giler lah.  tapi my hubby cool je pakai seluar steng [cool ke, stonecold?  hi..hi..hi..].  tapi mengikut kata sorang restaurant owner kat sana, tahun tu memang merupakan tahun yang paling sejuk dia pernah alami sejak dia resides kat HK (owner tu Singaporean).  7 degree Celcius.  sejuk tu!!!  sejuk-sejuk pun, kita enjoy!  dari jauh kita sampai, redah je lah.

agak lama tak hantar post kat sini.  that's why i decided to post it today.  busy lah lately.  anyway, wishing all of you out there a fruitful year in 2010.  a blessing one, hopefully.  semoga apa yang kita lakukan diberkati Allah, insya'allah.

1 Feb 2011 kat mana kita agaknya ya?  sedang buat apa?  sempat ke?

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...