Tuesday, December 15, 2009

9 December

tarikh keramat ni adalah tarikh lahir suami tercinta, Ahmad Azahari bin Abu Bakar. selamat hari jadi Papa! puas gak fikir nak bagi hadiah apa sebab semuanya dia dah ada. since kitaorang pun belum lagi bercuti ke mana-mana tahun ni, so aku pun buat keputusan bagi hadiah percutian. so kitaorang pun fly to Phuket 2 hari sebelum tarikh tu.

our vacation turned out ok. tapi part yang paling best bila pihak hotel, Holiday Inn Resort Phuket buat surprise. about 5.30 p.m on that day, kitaorang keluar pergi shopping + dinner sekali. bila balik hotel, ada kek kat bilik, siap dgn lilin & kad sekali. my hubby punyalah happy. aku pun tak sangka pulak hotel nak provide kek. kira ok lah tu! alhamdulillah.

the next day kitaorang check-out. hotel tu memang best lah. highly recommended. my hubby kata itulah hadiah hari jadi yang paling best. mana tak nya, sky is the limit beb!

tahun depan nak bagi hadiah apa pulak ya...:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...