Saturday, February 6, 2010

Maha Pencipta

sebenarnya takde apa nak post untuk hari ni.  initially, plan nak update posting masa CNY nanti.  ya lah kan, cuti panjang, boleh lah menulis kalau-kalau ada peristiwa menarik berlaku.  la ni hujan kat luar tu.  nak tengok tv signal tak elok pulak.  tiap-tiap 2 tahun mesti increase subscription fee, tapi service hampeh.  syyy... jangan bagitau orang yang kerja kat sebelah bangunan klcc tu ya.  tak pasal-pasal, kena saman nanti.

so here i am.  anyway, i consider writing in this blog as beriadah jugak lah.  walaupun bukan exercise, kira melatih minda lah.  tak gitu?


image of the rainbow was taken on my way home from office sometime last year.  saja nak share ngan sesapa yang singgah kat sini.  masa tu, ada one or two motorcyclists who also stopped by to capture the moment.  i felt grateful that other people also appreciate Allah's creation as much as i do.

that's all for now.  so long.

if we look hard enough, there must be a reason Allah created something so beautiful...

1 comment:

  1. 'Ya ALLAH Ya Tuhanku
    redhaMU yang aku inginkan
    marahMU yang aku takuti

    Ya ALLAH Ya Tuhanku
    biarlah aku miskin dalam redhaMU
    daripada kaya dalam marahMU'

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...