Wednesday, September 9, 2009

ramadhan al-mubarak

assalamualaikum,
diam tak diam, dah 19 hari kita berpuasa. tak lama lagi nak sambut raya lah pulak.
aku pun dah lama tak menulis kat blog ni. sibuk lah. dalam pada tu, banyak gak blog yang aku dah visit. itu pun anak aku, dina yang tunjukkan. cantik-cantik belaka. aku tak gheti nak buat semua tu. masih lagi dalam proses pembelajaran. aku tengok budak-budak sekolah rendah pun dah pandai buat blog. cantik betul. lagi satu, aku tengok diaorang punya cursor boleh tukar jadi gambar lain. takde lah gambar anak panah je memanjang. camana diorang buat ha? anyway, in the meantime, aku akan cuba lah cari jalan nak cantik kan lagi blog aku ni. anak aku kata, aku punya blog tak cantik. sedih aku...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...