Saturday, November 22, 2014

age is only a number...

so last friday kitaorang bawak ayah pergi dinner to celebrate his birthday.  since ayah penggemar ayam Kenny Rogers Roasters, so kitaorang bawak ayah pergi situ.


tahun lepas celebrate kat Kenny Rogers Aeon AU2.  tahun ni kitaorang ke Alpha Angle pulak.  dah kerap sangat pergi aeon AU2.  rasanya, boleh tutup mata je kalau ke situ.  so kita tukar angin sikit ya.


kitaorang order 3-course meal.  so masing-masing ~ termasuk yang tak celebrate birthday ni ~ dapat Kenny's Chicken & Garden meal which include quarter of rotisserie-roasted chicken, salad, a side dish & muffin.  selain tu, dapat mushroom chicken soup and a scoop of ice-cream with own choice of flavour.




di samping tu, kitaorang order dua additional menu iaitu fresh fruit salad dan chicken soup untuk ayah.  air takde dalam set.  kena order separately.


lepas makan, jalan-jalan di Aeon untuk cari hadiah ayah.  sebenarnya, ayah pilih sendiri apa yang dia berkenan.  pilih punya pilih, akhirnya ayah berkenan shirt warna oren.  memang favourite color ayahlah tu selain warna merah dan kuning  (^_^)


lepas tu kitaorang terus balik.  takde nak berjalan-jalan ke mana lagi dah.  sebenarnya nak tengok Maharaja Lawak Mega.  dah nak start!  huhu!!!


Ayah, selamat hari jadi.  semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.  semoga dikurniakan baki umur yang diberkati Allah.  aamiin.  dan terima kasih untuk segalanya.

if only mak was here...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...