Monday, September 1, 2014

fifteen shades of black

Dina,
you are a gift of Allah for me
a blessing & a symbol of happiness


live like a flower
look pretty
and spread your fragrance and love
everywhere...

Happy Birthday

*************************

this year, Dina chose to have it at the Ben's, KLCC.  mulanya Dina nak pergi Ciao, tapi kami ragui halalan toyyiban nya, so we suggested a different venue.  syukur birthday girl setuju.


since kitaorang sampai KLCC belum waktu lunch lagi, we first went to buy presents for her which all can be found under the sun.  boleh tahan jugaklah wish list dia tahun ni.  well, as you can see below...


lepas tu baru pergi makan.  masa kitaorang sampai tadi, ingatkan nak buat reservation.  tapi waiter kat restoran tu kata tak terima reservation.  so when we went there for the second time, nampak dari luar orang dah ramai.  syukur masih ada seat.


anyway, birthday girl ordered complete meal ~ appetizer, pasta & desserts.  crispy fried calamari, Wild Mushroom Spaghettini with Mascarpone, lemon meringue cake & orange juice.  perghh!  kalau tak kenyang jugak, tak tau lah.  huhu!!!


mr. hubby and i ordered spaghetti each ~ Golden Soft-Shell Crab Spaghettini and Chargrilled Seafood Spaghettini.  takde makanan lain ke kat situ?  takkan makan pasta je.  hehe...


and we shared appetizer ~ Belgian fries and desserts ~ macadamia caramel cheesecake .  ice cappucino for mr. hubby and pineapple juice for me.


nampak kitaorang order sikit je kan?  tapi memang kenyang lah, rasa senak perut.  terima kasih mr. hubby.  selesai makan, kitaorang singgah di Sephora dan Typo sebelum balik.


to Dina, selamat hari jadi.  semoga menjadi anak yang solehah di dunia dan di akhirat.  belajar bersungguh-sungguh.  semoga dapat mencurah bakti kepada kepada agama, bangsa & negara.  aamiin.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...