Monday, December 9, 2013

today was a fairytale

in conjunction with mr. hubby's birthday, mr. hubby & i took one-day leave today.  and we went to klcc to celebrate it.  macam takde tempat lain kan?  hehe..


to our surprise, mr. hubby had chosen where he wanted to go prior to his birthday.  since aku pernah mentioned nak bawak mr. hubby & dina makan kat satu restoran ni, terus mr. hubby request suruh bawak ke situ masa birthday dia nanti.


ok lah tu.  so tadi kitaorang ke Chili's untuk meraikan birthday mr. hubby.  aku rasa happy dapat bawak mr. hubby & dina ke situ sebab it's the first for them to eat at the restaurant.


ok, now kita citer pasal food pulak ya.  for appetizer, we ordered Classic Nachos and Wing Over Buffalo.  classic nachos tu highly recommended ~ memang sedap, nak-nak kalau kalau makan sekali dengan cili hijau tu.  best!



wing over buffalo tu chicken wing yang biasa, cuma dicurah sos je kat atas dia.  and it was served with ranch dressing.


mr. hubby ordered Flame Grilled Ribeye.  the beef was cooked medium rare, as requested by mr. hubby.  bon appetit!




meanwhile dina ordered Cilantro Pesto Pasta, with beef.  dan aku pulak ordered Cajun Chicken Sandwich.


and for dessert we ordered Molten Chocolate Cake.  memang terbaekklah...!!!



kitaorang tak habis makan chicken wing.  then mintak waiter yang served kitaorang tu tolong tapau kan.  waiter tu passed kat staff baru untuk bungkuskan, tapi budak baru tu 'ter'buang chicken wing tu.  sabar je lah!  :(


kitaorang keluar dari chili's dengan perut yang kenyang.  sambil tu jalan-jalan di klcc dengan beberapa hasil tangkapan.  hehe.. ^_^

to mr. hubby, enjoy this special birthday, feel the love in you do & wishing you a very happy birthday.  love, dina & mama.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...