Sunday, October 13, 2013

little girl no more...

yesterday was Nayli's 13th birthday.  happy birthday and welcome to the teenage years!  ^_^

so we were invited to Leez's house at taman bukit mulia for the celebration ~ doa selamat + birthday party.  kitaorang datang terlambat sikit.  doa pun dah hampir habis dibaca masa kitaorang sampai tu.

mil & fil

dahlah terlambat, salah tingkat pulak.  ish!  ish!  anyway, mil dah ada kat situ masa kitaorang sampai.  boy, qila & fil pun ada.  cuma tak cukup quorumlah sebab azrul sekeluarga takde.  diaorang meraikan birthday mak luvelymummy kat melaka.

Dina & Miss Qee

Boy & Mr. Hubby

takpelah luvelymummy, ko tengok jelah gambar kitaorang kat sini ya.  tapi gambar makanan takde, takut ko terliur pulak kalau tengok nanti.  hehe...!

junior & senior  ^_^

antara menu yang ada semalam ialah nasi putih, nasi berempah, kari daging, ayam masak merah, sambal ikan bilis, labu masak lemak, goreng ikan bilis + tempe, ikan masin, ulam-ulaman serta sambal-sambalnya.

Miss Qee & me

selain tu, ada mee hoon goreng, spaghetti, kuih talam ubi, kuih seri muka serta air oren.  rugi luvelymummy tak datang tau.  huhu!


from left:  Nayli, Leez, Razman & Sister

masa acara potong kek, nampak ada satu lagi kek kat atas meja.  rupa-rupanya kek satu lagi tu untuk Sister & Razman.  kira macam celebrate birthday diaorang jugaklah.  tapi kat atas kek tu ada tulis 'belated birthday'.  jadilah kan.  kau ado?  ^_^

rasa kurang meriah pulak bila tak cukup quorum...  *wink*


2 comments:

  1. hahhaaaaaa... patut ar iollzz tersedak2 mase kat sane. Rupenye ada org merindui iolzz.. ekkeeee... Thanks atas ingatan but sorry tak dpt join aritu ada misi yg lebih penting yg perlu dilaksanakan.. ^___________^

    ReplyDelete
    Replies
    1. luvelymummy,
      mana ada rindu. cuma teringat je. hihihi!!!
      anyway, sayangi & hargai mak dengan baik sementara dia masih ada...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...