Monday, April 1, 2013

sepetang di kuala sepetang

semalam kami ke Restoran Mak Jah di Jalan Wangsa Delima, D'Wangsa.  restoran ni adalah cawangan  restoran mak jah kat kuala sepetang tu.

nampak menunya lebih kurang je.  ala.. menunya yang 'biasa' dan 'special' tu lah.  kami pergi berdua je.  so aku order kuey teaw goreng udang special dan air epal asam boi.  mr. hubby order mee goreng udang special dan teh o panas.


mula-mula tu kitaorang nak order menu yang 'biasa', tapi waitress tu cakap udang biasa takde.  semua udang special, maknanya udang yang besar-besar.  ermm... oklah.  orang bisnes kan...

aku tak pasti lah samada food dia rasanya sama ke tidak.  sebab masa pergi kuala sepetang dulu, aku makan mee udang.  tapi patutnya sama lah kan.  dah sah-sah branch kan.


yang aku perasan sama dengan restoran kat kuala sepetang tu cuma servisnya je.  servisnya bukan main sentimental lagi, sama je dengan main branch.  aduyai...

anyway, kitaorang puas hati gaklah sebab udangnya besar-besar.  kira berbaloilah.  untuk dina, kitaorang order nasi goreng udang special.  tapi dia kata rasanya tak sama dengan main branch.  belasah je lah labu...

next, post bertajuk 'sepagi di pasar pagi' atau 'semalam di pasar malam'.  ok gak kan?  muahahaha!!!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...