Monday, January 7, 2013

spaghetti meatballs

weekend yang baru lepas ni takde apa-apa yang menarik yang nak diceritakan.  sekolah baru je mula, so takde lah nak berjalan ke mana-mana.  kalau keluar pun, setakat ke kawasan yang sewaktu dengannya je.
 

by the way, i had spaghetti meatballs for dinner tonight ~ tak tanya pun?  saja nak cerita.  sebenarnya aku masak spaghetti tu untuk dinner semalam.  itu pun selepas agak lama dapurku tak berasap during weekend, kecuali waktu breakfast.  since ada belen-belen lagi, belasah je lah. kira jimat dah tu.  clear sikit fridge aku.  hehe...!

tu je lah nak citer.  ok bai!

tahniah untuk Hafiz sebab menang Vokal Terbaik di AJL 27 semalam melalui ‘Ku Akui’ ~ my favourite song... ^_^


 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...