Tuesday, November 6, 2012

rules of engagement

last saturday marked a milestone for my brother-in-law.  Boy atau nama penuhnya Ahmad Azril Rizal bin Abu Bakar was engaged to Nor Aqilah binti Abdul Halim.  also known as Qila or Miss Qee among bloggers.

seri pengantin orang bertunang

the ceremony was held in Klang.  kitaorang berlepas dari rumah mil lebih kurang pukul 2.30 petang.  walaupun hujan, perjalanan mesti diteruskan.

mr. hubby as spokeperson

warna tema dari pihak kami ialah merah.  so korang boleh nampaklah kat dalam gambar mostly rombongan kitaorang pakai baju kaler merah.  kalau takde baju kaler merah sekalipun, ada sikit-sikit merah pun jadi lah.

some of the hantarans from Boy

so let me share with you a few photos from the ceremony.  tak banyak pun, adalah beberapa ketul je.  mostly banyak yang tak sempat nak ambik.

hantarans from Qila

si boy adalah peminat Arsenal yang tegar.  so korang boleh nampak ada jersey arsenal as one of the hantarans.  lagi satu, cupcake pun logo arsenal jugak.  nampak tak?


apa-apa pun, to boy & qila, semoga semuanya berjalan dengan lancar until the big day.  bila tu?  tarikh tu menurut jodoh yang ditentukan Allah ya.  kita cuma mampu merancang, insya'allah.

para jelitawan *JanganMuntah*

lagi satu, tak naklah tanya soalan cepuk emas tu kat miss qee.  dia tak suka, hokey?  kesian dia, nanti dia stress!  tunggu je lah kad jemputan ya  ^_^


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...