Monday, September 24, 2012

fullhouse again

kalau masa birthday dina hari tu kitaorang ke fullhouse cafe di jalan yap kwan seng, semalam kitaorang pergi ke fullhouse cafe di wangsa walk pulak.


plan asal nak beli sandal dina.  dia kata sandal dah kecik.  hello...!  bukan sandal kecik hokey, kaki hang yang dah besar  ^_^


lepas beli sandal, takkan cepat sangat nak balik kan.  dah alang-alang kat sana, kitaorang pun singgah di fullhouse.

interior decoration kat situ lebih kurang sama je.  cuma kat wangsa walk tu kecik sikitlah.  tapi tetap comel.  siap ada ada kereta mini sekali.  lifestyle store pun ada kat dalam cafe tu.  ingatkan takde  ;)

mr. hubby order Tiramisu Magic Ball je
 
dina order Sear Seabass & sprite
 
aku order the Fullhouse Club Sandwich & lime juice

the best part was, kali ni kitaorang dapat menjamah desserts.  saja tak order makanan berat.  learn from experience.  hehe..!

Dessert Combo ~ Black Forest Chocolate Cup, Profiteros & Creme Brulee

dessertsnya nampak cantik-cantik.  kalau boleh nak order semua.  tapi tak munasabahlah kan?  agak-agaklah.  so kitaorang ambik Dessert Combo.  sedap.  bery bery nice  ^_^

the lifestyle store

overall, kira oklah.  servis pun cepat gak.  next time kalau nak ke fullhouse cafe, kitaorang ke sini je lah.  dekat dengan rumah.

balik dengan fullstomach ~ akibat dari melantak desserts.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...