Saturday, July 7, 2012

praise to Allah

it's been a blessed week for me.  3 dining treats in a row.  pheww!  alhamdulillah, rezeki dari Allah.  so i'd better mention who were the generous persons that really made my day.

1st scenario
pagi rabu biasanya aku agak busy dengan preparation for committee meeting the next day.  out of the blue, Wei Koon, one of maliz's team members, invited me to join her & maliz for lunch.  segan aku.


Ms Wei Koon

kebetulan sekarang ni ada promosi makanan korea di Serena Brasserie, tu sebab dia ajak.  tambahan pulak kitaorang bertiga ni are k-drama fans.  hehe..  thank you wei koon.


2nd scenario
the lunch on thursday was arranged some time last week.  masa tu ada dept lunch gathering di Shook's, starhill.  Lai Kin dan Mei Lin nampak aku macam tak enjoy je.  mana nak enjoy beb, aku duduk sebelah boss.  hihi...!

from right:  Ms Lee Mei Lin & Ms Yvonne Yong

so diaorang decided nak belanja so that kali ni i can enjoy my food.  and they brought me to a thai restaurant.  memang sah lah aku enjoy.  huhu!

from right:  Ms Chung Lai Kin & Ms Rakhee Rekhraj

the lunch was held at Baan 26.  Yvonne dan Rakhee also joined in.  the food was so nice.  and it was so much fun!  tak habis-habis ketawa.  thank you guys!

interior & exterior of Baan 26

3rd scenario
masa kitaorang ke aeon au2 last weekend, mr. hubby teringin nak makan di Johnny's Restaurant.  tapi disebabkan full-house, kitaorang makan kat Chicken Rice Shop je.


so lepas fetched aku dari office semalam, we finally had dinner (lunch for mr. hubby) at johnny's.  mr. hubby ambik set steamboat.  aku macam biasalah, tak boleh dipisahkan dari makanan thai.  hari-hari pun takpe.  ^_^  thank you, mr. hubby.


based on the 3 scenarios, mungkin ada yang kata aku ni opportunist.  pantang ada peluang makan free, terus sapu.  i'm not that kind of person, ok?  ada ke orang nak mengaku?  hahaha!  there were a few occassions bila ada dept gathering, atau staff naik pangkat nak belanja, aku tak pergi.  so far, i've declined 4 times.


bukan nak berlagak atau angkuh.  cuma aku sangat-sangat bersyukur dengan rezeki yang Allah beri kami sekeluarga waktu ni.  dan insya'allah, di masa-masa akan datang.  bila terasa nak makan thai food, kami pergi.  bila terasa nak makan western food, let's gone.  alhamdulillah, rezeki tu ada.

it all happened due to Allah's infinite mercy & grace.  alhamdulillah.


5 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...