Sunday, July 15, 2012

black magic

sejak makan a small piece of Ms Joanna's birthday cake last month, aku dah kemaruk kat satu kek ni.  sodap...!  since then, dah dua kali aku ke San Terri Cottage di menara hap seng sebab nak beli kek tu.

nama kek tu Black Magic.  it is a 2-layer chocolate cake with blueberry {kalau tak silap lah} kat tengah-tengah in between the layer.  the cake is so moist and not so sweet.  pendek kata, memang sedaplah!  mr. hubby & dina pun suka.

from left:  black magic & ???

last week aku beli 2 slices.  tapi last friday black magic tinggal satu slice je.  so aku beli satu black magic dan satu choc+cheese cake.  aku tak ingat lah nama kek tu.  konon nak cuba rasa, sedap ke tidak.  perghh!  memang sedap.  terbaekkk!

san terri cottage is a cosy cafe selling cakes, pastries, desserts & sandwiches di tingkat 1, menara hap seng.  tempat yang seswai untuk relax-relax sambil dengar orang main piano.

due to my cravings to black magic at the moment, i hope to shed some kilos during fasting month!  ^_*


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...