Sunday, June 24, 2012

thank god it's friday!

time lunch, aku biasa tapau dan makan kat workstation sendiri.  kalau keluar, samada dengan maliz atau ziah, atau kedua-duanya.  most of the time bila aku keluar dengan maliz, kerap gak terserempak dengan liza atau azizah, atau kedua-duanya.

Liza & Azizah

liza atau nama penuhnya Norliza Nordin ni dari Group Compliance.  manakala azizah yang nama panjangnya NorAzizah Hussin pulak dari Group Risk.  kitaorang ni veteran orang lama di bank.  tapi tak pernah keluar lunch sama-sama.  cuma bila ada secretary's event organized by the bank, baru lah nampak batang hidung memasing bila tiba waktu makan.


dipendekkan cerita, maliz dah arrange dengan diaorang nak lunch sesama.  yang penting, lepas dapat vit-B.  huhu..!  so it was set last friday at T.G.I Friday's di menara hap seng.  kitaorang jalan kaki je ke situ.

appetizers ~ Fried Mozzarella & Chicken Fajita Nachos

aku dengan liza order food yang sama ~ Tennessee Chicken.  tapi food liza ada udang dan mahal sikit ;) ~ Tennessee Chicken & Shrimp.


maliz dengan azizah pun order food yang sama jugak ~ Cajun Shrimp & Chicken Pasta.  bezanya maliz ordered fettuccine, azizah ordered spaghetti.

Maliz & me

gamat gaklah kitaorang berempat kat situ.  gelak tak hengat!  beautiful ladies, thanks for the lovely afternoon. annual event, perhaps?  ^_^

it was indeed a blessed friday!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...