Saturday, June 2, 2012

lawatan sambil bekerja ~ part ii

pukul 8.30 pagi semalam mr. hubby ada breakfast appointment.  aku dan dina malas nak turun untuk breakfast.  about an hour, mr. hubby balik bawak nasi lemak.  sodap..!

after checking out, we continued our journey to johor bahru.  good bye melaka!


on the way, kitaorang singgah di Johor Premium Outlet.  seperti yang diketahui ramai, kat situ ada branded outlets such as Burberry, Salvatore Ferragamo, Coach, Armani & Calvin Klein, to name a few.


sebelum sampai situ, aku memang berkobar nak shopping.  macam confirm je ada yang berkenan.  sudahnya tak beli apa pun.  mr. hubby sempat rembat 2 tops from ck.  dina pulak beli coklat.



from my observation, those stuff yang dijual kat situ are off-season or are made for mass production.  prices are reasonable.  berbaloi kalau bershopping kat sini.  we reached jb at about 5.30 pm dan terus checked-in di hotel.


in the evening, mr. hubby ada appointment at 8 pm.  so for dinner, aku dan dina called room service.  senang kan?  huhu!  malas nak keluar bilik walaupun hotel ni bersambung dengan shopping complex.  about 10.30 pm mr. hubby baru balik.


bersambung....


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...