Saturday, April 14, 2012

food, glorious food

jangan muntah pulak ya bila baca entry ni.  sebabnya entry kali ni berkenaan food jugak.  tiga kali berturut-turut entry pasal makanan thai!  *pengsan* 

nasi goreng tomyam

semalam mr. hubby pergi outstation ke melaka.  bila dia balik, aku tengok dia bawak pek-pek polystyrene berisi makanan.  alhamdulillah :)

butter prawn

sebelum mr. hubby balik malam tadi, dina ada mentioned pasal thai food yang mr. hubby pernah bawak balik dulu. i doubted it sebab this time mr. hubby pergi melaka, bukan seremban.

otak-otak

so bila mr. hubby balik bawak makanan as dina's expected. i was speechless.  lepas tu aku ketawa.  "macam tau-tau je", aku cakap dalam hati.  so all the pictures in this entry adalah makanan yang telah ditapau oleh mr hubby malam tadi.  tomyam pun ada, tapi tak ambik gambar.

prawn cake & pandan chicken

disebabkan dah agak lewat, kitaorang takde lah berjimba menjamah makanan.  dinner time pun dah lepas.  so makan sikit-sikit je buat alas perut.  kalau lapar, payah pulak nak tidur.  papa, muchas gracias!

i'll ensure that this is the last entry on thai food for this month.  promise!  ^_^


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...