Sunday, November 13, 2011

CIB Team Building ~ part I

now i'm at home after 2 days in putrajaya. Sebenarnya, CIB organized a 2-day team building programme for non-exec kat Pullman Putrajaya Lakeside.  walaupun bukan cib, aku dapat jugak pergi sebab Group Credit works hand-in-hand with cib.  kami bergerak dengan bas ke putrajaya sebelum Asar.  bas persiaran punyalah besar, tapi yang naik 8 orang je  ^_^

Pullman Putrajaya Lakeside

the reception area

sesampai di sana, we checked-in dan lepas tu acara bebas sampai lah dinner. lepas dinner baru ada briefing tentang all activities that we're going to do.

aku dan room mate, si maliz, dapat bilik 3110 at the Rafflesia wing.  biliknya simple je tapi comel dan cozy.


  



satu je yang kureng.  pemandangan luar tingkap bilik member-member kebanyakannya menghadap tasik, tapi bilik kitaorang menghadap.....

lagi tambah tension!

there were 49 of us and during the briefing, we were divided into 5 groups.  i was in group 2 termasuklah maliz, suhada & Ramshah.  the rest were Zalina (JB), Hanita (Kuching), Siti Hazwani dan Qhaiszer (Penang) & Caren dan Jamion (KK).

B's @ Bunga Tanjung Wing

tak banyak yang dapat aku cerita untuk hari pertama sebab takde aktiviti.  so kita sambung kat part ii lah ya.

bersambung...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...