Sunday, October 3, 2010

live from Ampang Puteri

alhamdulillah, operation berjalan dengan lancar hari jumaat lepas.  rasa sakit masih ada lagi.  nak kena tahan dan banyak kan bersabar.  jalan pun perlahan je, macam geisha..hu..hu...!


but it was not fibroid, it's Endometriosis.  doktor kata it's a rare disease kat malaysia ni.  tapi brochure yang aku baca tu mention it is estimated that one in seven women of reproductive age in the US is affected by the disease ~ Abbott.  entah ler.
   
anyway, kepada semua yang telah datang menziarah & bawak buah tangan yang lazat-lazat, terima kasih banyak-banyak ya.  terima kasih jugak kepada yang telah menggunakan beberapa sen kredit untuk menghantar sms.  i really appreaciate it.

insya'allah, kalau takde apa-apa complication, esok aku dah boleh balik.
till then.  wassalam.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...