Monday, June 23, 2014

lawatan sambil kerja (musim ketiga)

dah lama tak post ke sini.  sejak dua menjak ni weekend kurang ada masa nak mengadap pc.  selalu tak sempat.  hari ni barulah berkesempatan nak post aktiviti masa cuti sekolah hari tu.  sekolah dah start seminggu.  kira ni entry tertunggak lah ni.  tapi tak banyak aktiviti pun.  2D1N ke JB je.  itupun tumpang mr. hubby yang bekerja.

since aku ada captured a few photos masa ke sana hari tu, rasa sayang pulak nak delete.  boleh gak tepek kat sini sebagai kenangan.  anyway, photos tell a story right?  i believe they will...  hehe... (^_^)


lunch di Restoran Biryani Bakau Condong, Batu Pahat

menu dia cuma biryani je. biryani ayam, daging, kambing & biryani goreng


we stayed here

hasil tangkapan di The Zon Duty Free  ^_^


bershopping di Bandar Baru Uda.  i likeee...!

setakat ni, butik Shawlbyvsnow cuma ada di JB je

so itu je lah nak cerita.  walaupun tak banyak bercerita, korang boleh tau kan mengikut flow gambar-gambar tu?  nampak...!  hehe... malas tahap gaban dah ni.  apa-apa pun, terima kasih sudi singgah.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...