Saturday, October 13, 2012

pasta bake

dah lama tak bersiaran dari dapur mama vi kan?  mana nak bersiaran, tak masak.  hahaha!  since hari ni aku masak, so bolehlah cerita.

tapi jangan expect makanan yang grand lah ya.  aku masak ikut apa stok yang ada kat rumah ni.  so menu untuk hari ini ialah baked fusili.


bahan-bahannya:  1)  short pasta  2)  minced beef  3)  button mushroom  4)  sos pasta bake.  alah... senang je kan?  tutup  mata pun boleh buat.

tak kiralah pasta apa, janji short.  minced beef tu boleh ditukar dengan chicken fillet.  kalau tak nak button mushroom, boleh guna spinach.  dan sos pasta tu make sure halal ya.


cuma satu je yang tak cukup.  patutnya kena taburkan grated cheese kat atas pasta tu.  tapi dah aku takde stok, kira halal je lah.  lepas tu bakar.

dah siap.  jom makan.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...