Sunday, February 6, 2011

bowling tournament

best betul cuti lelama ni kan?  tapi esok dah start kerja semula.  monday blues memang boring!  apa-apa pun, kena kerja jugak.  bukan 'kena' kerja ya, tapi 'terpaksa' kerja.  kalau tak kerja, ko ingat ko banyak duit macam luvelymummy?  boleh pergi bercuti tiap-tiap bulan?  hu..hu...!  luvelymummy jangan marah ya, gurau je..!


break for raya cina yang agak panjang kali ni diakhiri dengan perlawanan bowling petang semalam.  it was held at Ampang Super Bowl, Ampang Point.  perlawanan diadakan di antara suku-sakat Encik Abu Bakar.  walaupun penonton tak ramai ~ perasan, tetap meriah gitew!

walaupun amatur, gaya kena ada ^_^

sekadar main suka-suka je.  sekali-sekala release tension ok gak.  cam baguzz je.. aku bukannya main pun.  takde sapa yang pro, semuanya amatur.  main tak seberapa, bisingnya yang lebih.  tu yang buat meriah sebenarnya, especially bila mika hakeem buat kelakar.  memang pak lawak lah budak tu.

3 beranak sungguh kusyuk menonton

habis je tournament, kitaorang dinner kat area sekitar ampang point ~ lupa lah nama kedai tu.  memang sedap, recommended!  tapi aku lupa la nak ambik gambar makanan malam tadi.  so let me just show our breakfast this morning lah ya.  janji ada gambar kan?

bukan import dari kedai mamak tau!

apa-apa pun, terima kasih banyak-banyak pada Zamry.  budak-budak happy, mak bapak pun suka.  jangan serik bawak kitaorang lagi ya.

note:  thai food really fits my bill.  thank you Bro!


1 comment:

  1. ...aaiikkk..! asal lak nama gua naik nie sis.. hhheee.. Ammmiiinnn...... doa tu... Takdelah tiap2 bulan nk gi holiday, kalau cmtu tokey kilang kicap pun tutup kilang. hikk..hikkk..... Layaaaannnnnzzzz....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...