Saturday, December 4, 2010

go hubby, go!

alhamdulillah.  12.30 p.m tadi selamat sampai rumah dari Shah Alam.  office hubby ada buat go-kart tournament.  masa sampai litar pagi tadi hujan renyai sampai lah masa dah start tournament.  walaupun hujan, pertandingan tetap diteruskan.


my hubby first time main go-kart.  team members dia pun semua first timers ~ Azmi, Hamid, Wan Faridah & him.  banyak jugak team yang bertanding, ada 12 kesemuanya.  and the name of his team was AF9ha..ha.. lawaklah.

masa diberi 1 jam dan boleh drive bergilir-gilir.  tapi the first driver must drive paling minimum 10 minit.  kalau lebih, takpe.  tapi kalau kurang dari tu, that team will be disqualified.  team that finishes with the most number of laps will win.


he was the last racer.  kena drive habis-habisan lah konon!  after one hour, team Speedracer was announced the first place.  hubby's team was at the 9th place.  eloklah, team AF9 dapat nombor 9.  hu..hu...  dapat hadiah saguhati.  jadi lah untuk first timer.

2 comments:

  1. bawak anak2 main kat sini pun best kan.

    ReplyDelete
  2. Yan,
    saya first baru sampai sini. memang best!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...